2015. nov. 1.

OFF bejegyzés- Először segíts, aztán cserélj!

Háhá! Sziasztok! Most kivételesen nem új résszel érkeztem. Újabb ötlet. Remélem rengeteg íróhoz eljut és ezzel is, segítünk az elfeledett blogoknak!


Nos, lehet, hogy csak nekem tűnik fel, de én nem látom sok értelmét ennek a cserélgetésnek. Persze, az jó dolog, hogy ezzel 'reklámozzátok' egymás blogját, de ha belegondolsz, azon kívül, hogy egyszer írsz neki chat-en  - vagy bármin, - hogy '-Szia! :) Benne lennél egy cserében? :)' , semmi más nem történik. Miután a lelkes író válaszol, és kiteszitek egymást, soha nem fogsz többet benézni az oldalára. Soha nem fogod elolvasni a történetét, soha nem fogsz véleményt írni a részek alá. Persze tisztelet a kivételnek, de sajnos nagyon sok olyan blog van, ahova EGY hozzászólás SE érkezik. Ami nagyon sajnálatos! Én személy szerint nagyon kivagyok akadva, ezekre a helyzetekre!
Lenne egy újabb kampány, ami remélem nagyobb sikert fog aratni, mint az előző.
Tehát. Nincs sok dolgod mindössze annyi, hogy:

1. Ha cserét szeretnél, írj neki bátran, de mielőtt bárhova is kiteszitek egymást, olvass bele a történetébe!

2. Írj véleményt a részek alá, lehet pozitív és negatív is, hisz mindegyik erőt ad az írónak!

3. CSAKIS EZUTÁN JÖHET A CSERE!

Aztán kitudja, lehet egy nagyszerű íróra, írónőre akadsz rá, és megleped azzal, ha feliratkozol hozzá, és egyszer-egyszer kinyilvánítod a véleményedet. Hisz mindenki így fejlődik és a visszajelzések adnak erőt, minden írópalántának!

Kérlek titeket, hogy ezt a kis üzenetet juttassátok el minél több írónak, valamint tegyétek ki a képet jól látható helyre és erre a kis bejegyzésre mutasson! Fogjunk össze, és segítsünk más írókon, hisz mi is járhatunk így, és mi is elvárnánk a segítséget.

Szóval vágjunk bele! Először segíts, aztán cserélj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése