2015. aug. 12.

OFF-bejegyzés Szerezz te is örömet!

Sziasztok!
Ahogy látjátok most nem résszel jöttem hanem egy ötlettel. A tegnapi nagy meleg ráébresztett engem valamire, és miután egyre mélyebben tapogatóztam, szerintem megtaláltam a megoldást. 
Ugye manapság rengeteg az írópalánta, amivel nincs is sok baj, csak kevés az olvasó. Az írók kutatnak más blogok után és olvasnak. Sok olyan ember van aki neki kezd egy blognak és várja a visszajelzéseket, feliratkozókat, kattintásokat. Hisz ez a lényege a blogolásnak, van egy nagyszerű ötleted amit megosztasz másokkal és a vélemények adnak erőt ahhoz, hogy folytasd. 
De..-kevés az olvasó?
      -nincsenek visszajelzések-vagy csak nagyon ritkán?
      -hiány van a kattintásokban?
Ezek sajnos oda vezetnek, hogy az író feladja és bezárja a blogját. Pedig...lehet, hogy nagy sikereket ért volna el a története.
Szerintem mindenki megérdemel egy esélyt, ha szeretnél csatlakozni a 'mozgalomhoz' nincs más dolgod csak:

1.Először is tedd ki ezt a kis képecskét a blogodra jó látható helyre, és a képecske az én blogomra vezessen vissza. (Ha más is meglátja ezt a kis macit, hátha szeretne csatlakozni az ötlethez)
Képecske: 
Remélem mindenkinek megfelel ez a kis kép, próbáltam semleges színeket használni. :)   
 2.Válassz 3 emberkét-biztosan vannak olyan blogok amiket követsz, vagy rendszeres olvasója vagy-kérd meg az írót, hogy mondjon neked 2-3 történet típust (fanfiction, fantasy..stb)

3.A választott emberkének ajánlj 2-3 kérésének megfelelő blogot (lehetőleg olyat ahol kevés a nézettség, ezzel hátha több olvasót szerzel a blog írójának)

4.A kiválasztott író olvassa el a neki ajánlott blogokat, elég 2-3 részt és írja le kommentbe a véleményét-ezzel esélyt adva az írónak a fejlődésre.

5.Ha megtetszett neki az ajánlott blog nem kell szégyellni-iratkozz fel! Csalj mosolyt az író arcára és ezt meglátod viszonozni fogja.

6.A kiválasztott író újabb jó bloggal gazdagodik és ezután rajta sor, hogy ajánljon.

Remélem érthetően írtam le. :)
Én szeretnék ajánlani Vilcsiii-nek
                                 Sz.-nek
                                 Lilly-nek
Ennek annyi a lényege, hogy így hátha azok a blogok is előnyt élveznek majd a későbbiek folyamán ahol kevés a látogató. Segítsünk másoknak, mert nem tudhatjuk, lehet valaki a te blogodat fogja ajánlani és ezzel több olvasót hoz neked. 
Előnye: a háttérbe szorult blogot és írói is előtérbe kerülnek és esélyük van arra, hogy élvezhessék a reflektorfényt. Mert mindenki megérdemel egy esélyt! Szeretjük az olvasókat!
Szerezz te is örömet és meglátod előbb-utóbb neked is örömet fog szerezni valaki.

Ui.:Írjatok komit ha csatlakoztok, hogy tudjam hányan vagyunk benne a kampányba.:)

Puszi 
Leila xx

5 megjegyzés:

 1. De jó ötlet! Csatlakozok. :)
  Fantasy, Fanfiction és Alternative Universe

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia:)
   Ajánlani most sajnos nem fogok tudni, de majd írok e-mail-t. A macit láttam*.* Köszi szépen, de viszont nem vezet a cikkhez:/
   Köszönök mindent!
   Sok ölelés
   Leila xx

   Törlés
  2. Szia Leila! Rendben várom, és rögtön meg is nézem, hátha írtál már!
   Igen, kiraktam a macit, de nem tudom, mi a probléma vele, mert nekem pontosan ide vezet ellenőriztem többször is, de akkor megnézem még egyszer (kétszer, háromszor...) :)
   Puszi, Vilcsiii

   Törlés
  3. Drága! :)
   Minden rendbe van a kis képecskével, az is lehet, hogy én néztem el valamit.
   Még nem írtam e-mailt. :/ De még - ha minden igaz - a mai nap folyamán jelentkezni fogok.
   Azért köszi szépen, hogy megnézted! :*

   Sok-sok ölelés és puszi
   Leila xx

   Törlés
 2. Szia! Csatlakozom.:) AU,Fanfiction :)

  VálaszTörlés